NL

Fancoil

Fancoil

De Fancoil-unit van Exegy is in zijn geheel modulair op te bouwen. De AirBox vormt de basis van de Fancoil-unit. Deze bestaat uit zes  AeroX lucht-water-warmtewisselaars. 

De warmtewisselaars zijn vervaardigd uit een op polyethyleen gebaseerde elastomeer. Dankzij het kunststof materiaal zijn de warmtewisselaars licht van gewicht en hebben een hoge corrosiebestendigheid.

Afhankelijk van de toepassing en de wens van de klant kan aan een of beide zijden een filter-unit en een verloop naar een luchtkanaal gemonteerd worden. Hierdoor kan de unit eenvoudig in een bestaand of nieuw luchtkanaalsysteem gemonteerd worden. Op deze manier kan warmte aan de lucht overgedragen of onttrokken worden om elders weer gebruikt te kunnen worden.

Voor de realisatie van een Fancoil-unit voldoet de basis-unit met een verloop naar een rond kanaal. In dit ronde deel is een ventilator gemonteerd welke de lucht door de warmtewisselaars geleidt.

De behuizing is van roestvrij staal. Uit oogpunt van corrosiebestendigheid kan deze ook uit  polyethyleen (PE) vervaardigd worden.


 

Prestatiespecificaties Fancoil 

Technische specificaties Fancoil

 

Specificaties op basis van 4 pakketten.

 

Afmetingen Fancoil