NL

Cube

Ventilatie-unit voor verwarmen/koelen van lucht
Cube

De Cube is zo ontworpen dat twee, drie of vier zijden met warmtewisselaarpakketten uitgevoerd kunnen worden. Iedere gevulde zijde bevat vijf AeroX lucht-water-warmtewisselaarpakketten. De Cube met behuizing kan ingezet worden als dak-unit of langs een gebouw geplaatst worden.

Enerzijds kan de lucht door de pakketten in de Cube worden gezogen. De lucht zal dan de temperatuur van het water aannemen en daardoor afkoelen of opwarmen.

Anderzijds kan de lucht door de Cube en de warmte-wisselaar naar buiten worden geblazen. Het water in de warmtewisselaarpakketten zal afkoelen resp. opwarmen door kou of warmte aan de lucht te onttrekken. Deze overgedragen energie kan dan opnieuw benut worden voor het verwarmen of koelen van de lucht.

 

Afmetingen Cube 0.9 

De Cube 0.9 is 1600 mm lang, 1600 mm breed en 1130 mm hoog. Onderstaande afbeelding toont de versie zonder behuizing. Deze is geschikt voor gebruik binnen.

 

Prestatiespecificaties Cube 0.9 

De specificaties in onderstaande tabel zijn gebaseerd op een temperatuurverschil van 15°C tussen de inkomende lucht en het instromend water. De debieten zijn slechts voorbeelden. Meer of minder water en lucht is mogelijk. Dit zal per situatie bekeken worden.

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het