NL

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons komen werken of stage lopen en denk je dat wij jouw capaciteiten goed kunnen inzetten, dan ontvangen we graag jouw CV met motivatiebrief. Wanneer we een passende functie of stageplaats vacant hebben, nodigen wij jou graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Stuur een gemotiveerde brief met CV naar personeelszaken@exegy.nl, t.a.v. Marion Op Heij.
Wanneer we een passende functie of stageplaats vacant hebben, nodigen wij jou graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Bekijk alle items
Gerelateerde artikelen
Exegy zoekt competente systeempartners

 

Wat verwachten wij van onze toekomstige systeempartners?
Als partner beschik je over kennis van W-installaties (PVC- en PE-leidingwerk) in de industrie en heb je kennis van installaties waarbij een chiller en/of WKO wordt toegepast. Je bent bereid om je te vernieuwen en te innoveren met duurzame oplossingen die niet altijd voor de hand liggen. Zonder intensieve samenwerking met Exegy en met een van onze competente E-partners is dit niet mogelijk.
 
Wat mag je van ons verwachten?
Wij bieden een uniek product en geven je ondersteuning, daar waar dat nodig is. Wij hebben voldoende kennis in huis om je verder op weg te helpen. Dit kan 'ad hoc' zijn maar ook middels het delen van product- en installatiekennis en het verzorgen van in-house-trainingen. Niet alleen vermelden wij het bedrijf op onze website, maar introduceren onze systeempartner ook bij onze klanten. Dit houdt in dat we onze leads delen.
 
Interesse?
Spreekt dit je aan of ken je een organisatie waarvoor dit interessant is?
Neem dan contact op met Loek Puts

Lees verder
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het