NL

Pomp skids

Voor lager energieverbruik en hogere robuustheid
Pomp skids

De AeroX en HydroX warmtewisselaars werken beiden op basis van vloeistof die door het slangenpakket stroomt. In vergelijking tot de metalen warmtewisselaars is de doorstroomweerstand zeer laag. Een goed gedimensioneerd systeem zal hierdoor relatief weinig elektrische energie vragen. Hiervoor zijn een aantal pompen geselecteerd met speciale pompkarakteristiek.

Deze pompen garanderen de hoogst mogelijke efficiëntie. De pompskids zijn middels een voorgeprogrammeerde frequentieomvormer voorzien van toerentalregeling. In één oogopslag kunt u de doorstroomsnelheid en de door de pomp geleverde druk uitlezen. Dit maakt de toepassing extra aantrekkelijk. Verder zijn de pompskids voorzien van een vulautomaat, overdrukventiel en manometers. De pompskids zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Voor grotere capaciteiten worden pompen in cascade geschakeld om zoveel mogelijk gebruik te maken van onze standaard componenten. Voordelen zijn onder andere het lagere energieverbruik en de hogere robuustheid.

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het